Skip to main content

Sportactiviteiten jongeren

Dagelijks zijn de buurtsportcoaches van Sportief Baarn namens Gemeente Baarn en NBSS aanwezig op het Cruijff Court of in de wijk in Baarn. Om sport- en beweegactiviteiten aan te bieden voor jongeren van 8 t/m 30 jaar. Deelname is gratis. Bekijk het weekschema hieronder wanneer je de buurtsportcoaches waar kan vinden.

NBSS ondersteunt en ontlast gemeente Baarn in de uitvoering van het sport-, sociaal en maatschappelijk beleid op alle leeftijdscategorieën, zodat alle inwoners een leven lang actief zijn. De buurtsportcoaches van Sportief Baarn namens gemeente Baarn en NBSS richten zich hierbij primair op jongeren van 8 t/m 30 jaar zodat zij gestimuleerd worden in sport, beweging en een gezonde leefstijl. Ook andere doelgroepen van jong, oud of minder mobiel worden gestimuleerd om in beweging te zijn.

Daarnaast zijn onze vakleerkrachten bewegingsonderwijs bij de meeste scholen actief als leerkracht specifiek het bewegingsonderwijs zoals de gymlessen, bewegend leren en om de reguliere leerkrachten te ontlasten om de sportieve evenementen van de school te organiseren. Verder zijn bij NBSS Sportief Baarn meerdere sportbegeleiders aan het werk die breed worden ingezet op de BSO, bij de sportvereniging, sportkampen of kinderfeestjes.

Kortom een compleet sport- en beweegaanbod in gemeente Baarn zodat iedereen in beweging blijft. Kijk voor meer informatie bij de activiteiten die op sportiefbaarn.nl worden gecommuniceerd of spreek ons aan als je één van ons tegenkomt op het Cruyff Court, op school, op de bso of in de wijk.

0
    0
    Jouw aanbod
    Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
    preloader