Skip to main content

Nieuwjaarsfeest 27 januari 2023

Vorig jaar hebben we kerst gevierd in het nieuwe jaar, met een feestelijk nieuwjaarsdiner. Omdat we merken dat de decembermaand bij de meeste collega’s al behoorlijk vol zit en vorig jaar goed is bevallen om een nieuwjaarsdiner te organiseren, hebben we besloten om het dit jaar weer te doen in de vorm van een nieuwjaarsmarkt.

Recentelijk hebben jullie een save the date voor 27-1-2023 ontvangen en aansluitend daarop nodigen we jullie via deze weg uit voor het nieuwjaarsfeest. Via onderstaand aanmeldformulier kun je jezelf (en je partner) aanmelden voor het nieuwjaarsfeest. Als je er niet bij kan zijn vragen we je ook om op deze pagina je af te melden.

Er staat een leuke en gezellige avond met heerlijk eten en drinken op het programma met aansluitend nog een spetterend optreden van een welbekende maar special guest. Tijdens de nieuwjaarsmarkt zal je niet alleen genieten van een glühwein, warme chocolademelk en andere versnaperingen maar zal je ook i.p.v. een vooraf samengesteld kerstpakket een nieuwjaarspakket krijgen waar je zelf keuzes in kan maken.

Datum, locatie en programma:

Op vrijdag 27 januari ben je samen met je partner(s) vanaf 17:30 uur welkom op ons hoofdkantoor: Zuidereind 5 in Baarn. Er zal dan een welkomstdrankje, gezellige muziek en wat vuurkorven buiten in onze tuin klaar staan. Arjen opent het feest om 18:30 uur dus het zou leuk zijn als iedereen dan uiterlijk binnen is. Vanaf 20:30 is onze special guest in actie te bewonderen. Let op, de festiviteiten vinden buiten plaats en de dresscode is feestelijk business casual.

We zien je aanmelding voor het nieuwjaarsfeest van 27 januari 2023 graag voorbij komen!

Groetjes het feest comité, M & J


Aanmeldformulier nieuwjaarsfeest
0
    0
    Jouw aanbod
    Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod