Skip to main content

Feestelijke opening kantoor Uden

Het is eindelijk zover! Alle bureaus staan op hun plek en de dozen zijn uitgepakt. Ons kantoor in Uden is een feit. Wij openen de deuren van ons nieuwe kantoor op woensdag 15 november om samen met u, onder het genot van een hapje en een drankje, de opening te vieren.

U bent van harte welkom op woensdag 15 november voor onderstaand programma;

15.45 – 16.00 uur: inloop
16.00 – 16.15 uur: opening door algemeen directeur Arjen Hop
16.20 – 17.00 uur: keuze uit 3 interessante inspiratiesessies
vanaf 17.00 uur: netwerkborrel


Dynamische Schooldag

Een inspiratiesessie voor onderwijsprofessionals waarin inspiratie wordt gedeeld over een Dynamische Schooldag. We geven praktische tools en zoomen in op Bewegend Leren. Wist u dat een dynamische schooldag meer is dan alleen een energizer of Bewegend Leren? En weet u wanneer u dit effectief inzet en hoe u evidence based werkt? Als u antwoord wilt op deze vragen kom dan naar deze inspiratiesessie voor onderwijsprofessionals!

Integraal Kindcentrum

Steeds meer scholen- en opvangorganisaties gaan de samenwerking aan en vormen een Kindcentrum. Weet u waarom het van groot belang is een doorgaande lijn te creëren op het gebied van bewegen? Hoe u dit kunt doen en hoe die samenwerking kan bijdragen aan de motorische ontwikkeling en het plezier in bewegen? Tijdens deze inspiratiesessie geven we u een inkijkje vanuit theoretische perspectieven en de vertaling naar de praktijk.

De kracht van Sport en Preventie

Ouderen die vallen en mensen met (ernstig) overgewicht zijn voorbeelden van huidige maatschappelijke problemen. Daarnaast vormen laagopgeleiden en kinderen met een niet-westerse migratieachtergrond een risicogroep en staat het verenigingsleven onder druk. De sport(cultuur) staat voor nieuwe uitdagingen en tegelijkertijd kansen. De Buurtsportcoach is de schakel en legt de verbinding tussen onderwijs, zorg en sport- en beweegaanbieders. Op welke manier kan de Buurtsportcoach uw instelling ontlasten en hoe zet u de Buurtsportcoach optimaal in?

Het is niet meer mogelijk om je (online) aan te melden voor de opening. Wil je toch graag langskomen om kennis te maken? Neem dan telefonisch contact op.

0
    0
    Jouw aanbod
    Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod