Skip to main content

Youth on Tour

Doe mee met de Youth on Tour (YoT)! Speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar in Baarn, Bunschoten en Soest organiseert NBSS in samenwerking met de Boei (Bunschoten), Pit!Baarn (Baarn), Stichting Balans (Soest) allemaal toffe activiteiten. Vanaf januari 2023 tot en met de zomervakantie kun je meedoen. Tijdens de schoolweken sluiten de activiteiten aan bij bestaande projecten en de lokale jongereninloop.
Wij nodigen jullie ook uit om zelf mee te denken over de invulling van dit project. Dit kan door je aan te melden voor één van de startbijeenkomsten:
Startbijeenkomst Bunschoten: Vrijdag 13 januari, 16:00 uur. Locatie: De Boei.

Startbijeenkomst Baarn, Soest: n.n.b.
Interesse om mee te denken voor deze gemeenten? neem contact op met Niels Hendriksen via niels.hendriksen@nbss.nl

Youth on Tour is een project onder de noemer ‘Maatschappelijke Dienst Tijd’ (MDT). De tijdsbesteding is ten minste 80 uur, uit te voeren vanaf januari 2023 tot en met de zomervakantie. De activiteiten zijn verspreid over Baarn, Bunschoten en Soest. Woon je niet in de plaats waar de activiteit wordt gehouden? Geen probleem je kan bij alle activiteiten meedoen!

Houd ook onze INSTAGRAM in de gaten voor de laatste ontwikkelingen:
youth_on_tour


Filter

Locatie

Periode

Datum

Activiteit

Aanbod Youth on Tour

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De komende tijd wordt deze pagina verder gevuld met leuke activiteiten voor jongeren. Voorbeelden van activiteiten waar je aan mee kan doen tijdens de schoolweken en vakanties. Wij laten jullie graag meedenken over de invulling van het project. Onderstaand een aantal voorbeelden:

 • Basketbal-, voetbal- handbal-, rugbytraining van lokale verenigingen.
 • Pietengym voor kinderen uit de wijk;
 • Wandelen met ouderen, al dan niet rolstoelafhankelijk;
 • Wenskaarten maken en rondbrengen naar (eenzame) ouderen;
 • Levens reddend handelen cursus;
 • Koken voor dak- en thuislozen;
 • Clean up in het dorp;
 • En nog véél meer leuke, leerzame en maatschappelijke activiteiten.

Denk jij graag mee? Kom dan naar één van de startbijeenkomsten in januari 2023!

Wat is MDT?

De Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT) is er in vele vormen en is geheel flexibel in te delen voor jongeren van 12-18 jaar, woonachtig in Soest, Baarn of Bunschoten. Bij een MDT staan er 3 zaken voorop: Talent ontwikkelen, iets doen voor een ander (helpen in de samenleving) en anderen ontmoeten (in contact komen met mensen buiten het eigen sociale netwerk). Kortom, samen met andere jongeren leuke, leerzame en dienstbare activiteiten doen. De waardering die de jongeren voor hun deelname krijgen is belangrijk en krijgen een Europees certificaat voor hun maatschappelijke inzet, die later bij sollicitaties of vervolgopleidingen een streepje voor kan geven.

Wat is MDT? Bekijk onderstaande video en je weet het.

Kosten
Er zijn geen kosten aan deelname van Youth on Tour verbonden.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  preloader