Skip to main content

Jeugdhonk Baarn

Een plek waar je als jongere tussen de tien en zeventien jaar kunt chillen, spelen en sporten, en waar je veilig terechtkunt met de problemen waar jij in je jonge leven tegenaan loopt. Dát is waar het Jeugdhonk Baarn om draait. Check voor de laatste activiteiten of nieuws onze socials van het Jeugdhonk op Facebook @jeugdhonkbaarn  en Instagram @jeugdhonkbaarn!

Het jeugdhonk is in 2017 opgestart, als initiatief tussen de gemeente Baarn en Nationaal Bureau Sport Stimulering. Het is een fysieke ontmoetingsplaats naast de kantine van sv Baarn, waar activiteiten verzorgd worden voor én door jongeren uit Baarn. Gedurende schoolweken, op dinsdag- en vrijdagmiddag, kunnen jongeren van twaalf tot en met zeventien jaar kosteloos terecht bij het jeugdhonk. In schoolvakanties zijn we ook op donderdag open! Tijdens openingstijden is er altijd een sportbegeleider vanuit Nationaal Bureau Sport Stimulering aanwezig.

“Een meerwaarde van het jeugdhonk vind ik dat ik hier veel mensen om me heen heb, waar ik anders in mijn eentje thuis zou zitten” – Een jongere die het jeugdhonk vaak bezoekt

In principe is het Jeugdhonk Baarn een plek voor jongeren om laagdrempelig ‘hun ding’ te doen. Dat varieert van chillen of gamen met vrienden tot sporten op de naastgelegen sportvelden. Vanuit het jeugdhonk organiseren we daarnaast allerlei activiteiten, zoals een game- en filmavond, een voetbaltoernooitje in de wijk of een uitje naar Jumpsquare. Ook verzorgen zo nu en dan lokale partijen uit de sport- en cultuursector leuke, vernieuwende activiteiten voor de jongeren van het jeugdhonk.

Het jeugdhonk is ook een veilige haven voor de jeugd, waar zij leeftijdsgenoten en de sportbegeleiders van Nationaal Bureau Sport Stimulering kunnen ontmoeten. Ook dat is waarom het Jeugdhonk Baarn zo’n waardevolle aanwinst is gebleken in Baarn.

Wie zijn de sportbegeleiders?

Niels

Jeugdhonk | Sportcoördinator

Jildou

Meidenhonk | Jongerenwerk | Sportbegeleider

Liviu

Vakleerkracht bewegingsonderwijs | Jongerenwerk

0
    0
    Jouw aanbod
    Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod